Stichting Ons Museum

Onze missie is dat Nederlandse musea hun tentoonstellingen ook steeds digitaal communiceren op een gezamenlijk platform. Een gezamenlijk platform dat actief onder de aandacht wordt gebracht van het Nederlandse publiek. Strategische distributie partners zouden daar een belangrijke rol in kunnen vervullen. Zo wordt ons cultureel erfgoed beter verspreidt. Verspreidt op een manier die past bij onze tijd, videostreams.

Het belangrijkste aspect van onze strategie is aan de ene kant zoveel mogelijk Nederlandse musea aangesloten krijgen op dit platform. Dat maakt het natuurlijk interessant voor de kijkers. Aan de andere kant proberen wij zoveel mogelijk kijkers te mobiliseren. Dat maakt het natuurlijk weer interessant voor de musea. Voldoende content en voldoende traffic kunnen dan uiteindelijk een duurzaam platform opleveren dat bestaansrecht heeft.